Obtenir une Soubscription pour cacher toutes les annonces
Messages: 3   Visité par: 54 users
16.11.2016 - 14:36


Herkese merhaba bu konuyu açmamın sebebi atWar oyununa yeni başlayan ve ingilizce yazan taktikleri anlamayan arkadaşlara yardımcı olmaktır.





atWar yada eski adı ile Afterwind farklı haritalarda ve faklı taktiklerde oynanabilen oldukça eğlenceli bir oyundur.Bu oyun size oldukça kapsamlı bir içerik sunuyor.Farklı haritalarda farklı devletler ile oynayabilirsiniz ve saldırı ve savunma güçleri farklı olan birlikleri oyun başında seçtiğiniz strateji ile birleştirerek kullanabilirsiniz.

Öncelikle eğer oyunu hiç oynamadıysanız size oyunun başlangıcında size gösterdiği eğtim bölümünü oynamanızı tavsiye ederim.Eğtim bölümünde oyun hakkında oldukça fazla şey öğrenebilirsiniz.Temel olarak oyunda yapmanız gereken şehirinizden askerler üretmek ve ürettiğiniz bu askerler ile oyundaki görevi (düşman başkentini 3 tur elinde tutmak) yerine getirmektir.Oyunda diğer oyuncular ile anlaşıp oyunu barışçıl bir şekilde de bitirebilirsiniz.

Fiyat meselesine gelirsek atWar oyunu tamamen ücretsiz bir oyundur.Para vermeden istediğiniz kadar oynayabilirsiniz fakat eğer para verip premium alırsanız. atWar içinde bazı ayrıcalıklara erişebilirsiniz.Oldukça uygun fiyatları olan atWar hesabınızı premium yapmak için neredeyse her kartı kullanabilirsiniz.


Bugünden itibaren atWar hakkında oyun içine yapamadığınız veya beceremediğiniz şeyleri bu konu altında sorabilirsiniz.Bende bu konu altında yeni rehberler hazırlayıp sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.Aynı zamanda oyunu bilen arkadaşlarda buraya kendi rehberleri oluşturabilirler.Taslak kaydı için rehberinizi bana PM içinde atabilirsiniz.Bende o rehberleri resimler ve benzeri şeyler ile doldurup burada altına şu kişi tarafından yapılmıştır şeklinde yazarak bu konu altında paylaşabilirim.


Türkçe atWar Rehberleri

  • Oyun çeşitleri
Chargement...
Chargement...
16.11.2016 - 15:34
Wodahs Shadow

tarafından hazırlanmıştır.


Nasıl oyuna girerim?Oyun çeşitleri nelerdir?


Siteye kayıt oldunuz.Eğtim modunu tamamladınız ve artık oyunu oynamaya hazırsınız.Bu rehber size online bir oyuna nasıl gireceğiniz ve oynabileceğiniz online oyunların çeşitlerini anlatır.

Öncelikle oyuna girmek için sitedeki "OYUNLAR" yazan kısma basın."OYUNLAR" kısmından şuanda oynanan ve bitmemiş olan bütün oyunları görebileceğiniz bir kısımdır ve bütün oyunlara buradan girilir.


-"OYUNLAR" kısmı-


Oyunlar oynanan tur süresine göre ikiye ayrılır.Bu oyunlar "HIZLI" denilen tur süreleri bir ve on iki dakika arasında olan oyunlar ve "GÜNLÜK" denilen tur süreleri oniki saat ve kırksekiz saat arasında tur süreleri olan oyunlardır.


-"HIZLI" ve "GÜNLÜK" menü kısmı-


Bu konu altında bu iki şıktan birini seçerek iki oyun türünden birini seçerek alt kısımdan bir oyun seçebilirsiniz.Oyununuzu seçerken oyun kısmında gözüken bilgiler doğrultularında oyuna girmeden oyunun nasıl olacağı hakkında bilgiler edebilirsiniz.




  • İlk kutu içine alınan yerde oyuncu sayısını görürsünüz. 2/4 gibi bir ifade de oyunda sadece iki oyuncu vardır ve oyuna ancak maksimum dört oyuncu girebilir Aynı zamanda takım varsa orada görebilirsiniz.(Resimde iki takım var.)
  • İkinci kutu içine alınan kısımda oyundaki ortalama rütbeyi gösterir.Yanında yer alan parantez içindeki kısımda yer alan bölge ise o oyunda oynayabilmeniz için ne kadar rütbeniz olmanız gerektiğini gösterir.Bu oyun için rütbeniz 6-10 arası olmalıdır.
  • Üçüncü kutu içinde yer alan kısım tur sayısını gösterir.Tur sayısı o zamana kadar geçen turu gösterir.
  • Dördüncü kutu içinde yer alan kısım ise oyundaki harita hakkında bilgi verir.Alttaki minik Kırmızı kutu içinde Oyun adını ve haritanın adını görebilirsiniz.
Chargement...
Chargement...
22.11.2016 - 11:46
Ecrit par Mobster, 19.11.2016 at 13:59

UFKUM DARALDI

UFKUNUN AMINA KOYAYIM
----
:DDDDDDDD:d:D:Dd:d:D:d:ddddDDDDDDDDDDDDDDD::dddddd: DDDD DDDDDDDDD:D:DD:d:D.d
Chargement...
Chargement...
atWar

About Us
Contact

Confidentialité | Conditions d'utilisations | Bannières | Partners

Copyright © 2024 atWar. All rights reserved.

Rejoignez-nous sur

Passez le mot